När du har köpt löshår i Göteborg och känner att färgen inte är precis så som du tänkt dig så kan du välja att färga det. Men du ska veta att experterna på hårförlängning i Göteborg inte rekommenderar att du gör det. I varje fall inte själv. Det bästa är att välja rätt färgnyans från start hellre än att försöka rätta till i efterhand.

Löshår går igenom kemiska processer

Det du kanske inte tänker på är att det löshår som du köper i Göteborg har fått sin färg med hjälp av olika kemiska processer. Det betyder att en ny omgång med kemikalier kan ge resultat som är svåra att förutse.

Om du till exempel tänker att du ska bleka löshår för att få det att se blondare ut så kan det leda till att löshåret får en lite konstig färgnyans. Det blir kanske grönaktigt eller lite blått. Det har att göra med material såväl som de processer som håret har gått igenom. Det här är ju inget som du kan veta på förhand. Därmed så är det inte så enkelt att ta fram en hårfärg och ta hand om hårförlängningen på samma sätt som du hade gjort med resten av ditt hår.

Få professionell hjälp med hårförlängning i Göteborg

Det bästa är att få professionell hjälp med löshår i Göteborg. Om du redan har skaffat hårförlängningen så kan du ta den med dig till en salong som har god vana av att jobba med löshår. De kan avgöra om det är värt att färga löshåret eller om du kanske borde börja från början med rätt nyans.

Tanken är ju att ditt löshår ska se riktigt bra ut och hålla länge. Då är det klokt att få professionell hjälp hellre än att chansa på att det kommer att se bra ut då du färgar själv.